Çelik Raf>Metal Raf>Raf Sistemleri>Depo Raf Sistemleri>Arşiv Rafı>Klasör Rafı>Dosya Rafı

Çelik Raf Sistemleri, Metal Raf, Dosya Raf Sistemleri, Klasör Rafı, Depo Raf Sistemleri,Cıvatalı Raf,Dosya Rafı,Metal Klasör Rafı,Arşiv Rafı,Metal Raf Sistemleri,Delikli Raf,Demir Raf Sistemi,Çelik Raf,Oto Yedek Parça Rafı,Oto Lastik Raf Sistemleri,Dosya Dolabı,Klasör Dolabı,Metal Dosya Dolabı,Soyunma Dolabı,Metal Soyunma Dolabı,Personel Soyunma Dolabı,Okul Dolabı,Öğretmen Dolabı,Çelik Dolap,Metal Dolap,Metal Kilitli Dolap,Metal Kıyafet Dolabı,Personel Giysi Dolabı,Arşiv Raf Sistemi,Raf Sistemleri,Palet Yükleme Rafı,Noter Rafı,Noter Arşiv Rafı,Bakkal Rafı,Market Rafı,Harita plan Dolabı,Çekmeceli Klasör Dolabı,Kapaklı Dolabı,Kütüphane Raf Sistemleri,Kitap Rafı,Kitaplık Raf Sistemleri,Harita proje Dolabı,Camlı Dosya Dolabı,Okul Sırası,Okul Depo Rafı,Otel Havlu Depo Rafı,Muhasebe Arşiv Rafı,Sağlam Depo Rafı,Ucuz Raf Sistemleri,Kompak Arşiv Dolabı,Kompak Dolap,Delikli Raf Ayağı,Raf Montajı,Raf Sökme Takma,Arşiv Raf Sökme Takma,Depo Raf Sökme Takma,Kısaca Raf Sistemleri Hakkında Detaylı Bilgiye www.rafsor.com Adresinden Ulaşabilirsiniz,

Çelik Raf Sistemleri Üretimi Yapan Firmamız 1999 Yılında Kurulmuştur, Sektörde Uzun Yıllar Faaliyet gösteren Firmamız Gelişen Teknoloji İle Üretim Hattını Teknolojik Sistemler ile Donatarak Üretim Sürelerini Hızlandırarak Son Sistem Teknolojik Makineler İle Çelik Raf üretimi Yapmaktadır.

Çelik Raf Nedir?

Çelik Raf D K P Çelik Sac malzemeden elde edilen metal raf olarak bilinir. çelik sacın belirli ölçülerde parça parça kesilmesi ile işleme başlanır ardından kesilen parçalar dört kenardan mukavemet verilmesi için iç kısımlara doğru iki defa büküm işlemi uygulanır, bükme işlemi ardından raf tabla kenar bölümlerine cıvata delikleri açılır. bu işlemin ardından bükülüp delinen raf tablaları boyama işlemi için yüzey kısımları benzin türevi malzemeler kullanılarak temizlenir. boyama işlemine hazırlanan çelik raf tablaları robot boyama sistemi ile elektrostatik toz boya ile her iki yüzeyine eşit miktarda boya püskürtülerek boyanır. ardından son olarak 200 derece ısıda 30 dakika fırınlanarak raf yüzeyindeki boyanın pişirilerek raf tablası yüzeyine yapışması ve kuruması sağlanır. bu işlemler sırası ile çelik raf ayakları içinde uygulanır çelik raf ayakları dörde dört köşe profilden imal edilir yukarıdan aşağı 2.5 cm ara ile sırası ile bir yatay ve bir dikey delik olacak şekilde pres kullanılarak köşe yüzeylerinde cıvata delikleri açılır. çelik raflar cıvata ve somunlar ile montaj edilir raf tabla kenar kısımlarına açılan delikler ile profil yüzeyindeki delikler bir birine paralel gelecek şekilde cıvata ve somun kullanarak montaj işlemi gerçekleştirilir. son olarak cıvatalar ile bir birine sabitlenen çelik raf üniteleri duvar montajı yapılması gereklidir. olası bir sallantı deprem veya devrilmeyi önlemek için duvar montajı son derece önemlidir. geniş alanlarda ve büyük arşivlerde duvar kenarları ve ayrıca orta bölümlere aralarında koridor bırakarak sırt sırta raf montajı yapılabilir. orta bölümde bulunan arşiv rafları mutlaka çelik profiller kullanarak üst bağlantı yöntemi ile gerdirme yapılarak bir birine monte edilmelidir.

Çelik Raf Nerelerde Kullanılır?

Genellikle Banka Arşivlerinde hastane arşivlerinde resmi kurum ve kuruluşlarda noter arşiv odalarında tapu ve kadastro arşivlerinde, kısaca evrak saklama ve arşiv tutan bütün kurum ve kuruluşlarda konsolosluk ve emniyet arşivlerinde sıkça kullanılmaktadır. bunların yanı sıra özel sektörlerde yine arşiv ve depolamada sıkça çelik raf tercih edilmektedir.

Çelik Raf Ölçüleri Aşağıda bilginize sunulmuştur.

Çelik Raf Tabla Ölçüleri: 31*60 / 31*75 / 31*93 /43*60/43*75 /43*93/ 59*60/ 59*75/ 59*93/ 75*75/ 75*93 cm ölçülerinde standart olarak üretilmektedir. bu ölçüler dışında özel olarak istenilen ölçülerde çelik raf tablası üretmek mümkündür fakat özel ölçülerde sac plakaları fire verdiğinden dolayı raf tabla maliyetleri yükselerek fiyatta farklılık göstermektedir. çelik raf tabla standart rengi boya kodu 7046 telegrau 2 olarak üretilmektedir. standart dışı özel renk istenildiğinde % 10 renk fiyat farkı uygulanmaktadır. çelik raf standart sac kalınlıkları 0,70 mm 1,00 mm 1,20 mm 1,50 mm 2,00 mm ve son olarak taşıması gereken yük ağırlığına göre özel olarak takviyeli raf tablaları üretilmektedir. arşiv amaçlı kullanılacak raf tabla et kalınlığı 0,70 mm olarak belirlenmiştir. bu kalınlık raf başına 60 kg taşıma kapasitesine sahiptir. depo rafı olarak kullanılan raf tablaları 1,00 mm ve 1,20 mm kalınlıklarda üretilir ve raf tabla başına 90 kg taşıma kapasitesine sahiptir. raf başına 90 kg ve üzeri yükleme yapılacak ise takviyeli raf tablası kullanılması gerekmektedir.

Web: www.rafsor.com         Mail: info@rafsor.com       Tel : 0212 243 74 73 Fax : 0212 245 87 13

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir