Çelik Raf>Metal Raf>Depo Rafı>Klasör Rafı>Raf Sistemleri

Arşiv Raf Sistemleri, Ağır Yük Rafı, Hafif Yük Rafı, Raf Sistemleri, Ve Çelik Raf, üretimi yapan firmamız sektörün önde gelen kuruluşlarındandır imalatına 1990 yılında başlamış olduğumuz klasör raf sistemleri ve çelik raf olarak devam eden fabrikamız teknolojik olarak son sistem makinelere sahip olmakla birlikte otomatik üretim sistemi olan robotlu boyama ve bantlı sevk sistemine sahiptir. depo rafı ve arşiv rafı üretimine son bir yıl içinde yaklaşık olarak bir trilyon iki yüz bin lira yatırım gerçekleştirilmiştir.Her yıl düzenli olarak üretim yapan makinelerimiz ve otomat sistemlerimiz revize edilmek sureti ile yenilenmektedir.

Belirli ürünlerin sektörde açıdan depolanması gerekmektedir. Bu ürünlerin bozulmaması, gerekli depolanmanın yapılması demek, bir işletme için son derece önem gösterilmesi gereken konulardan bir tanesidir. Raf sistemleri dediğimizde aklımıza iki çeşit raf sistemi gelmektedir. Temel anlamda iki çeşit olarak diyebileceğimiz bu sistemler, ağır yük rafı ve hafif yük rafı olarak gösterilebilir. Ağır yük rafına, hafif yüklerin konulmasında belirli bir sıkıntı bulunmamaktadır. Fakat hafif yük rafına ağır yüklerin konulması durumunda oluşacak baskı nedeniyle raflarda sıkıntı çıkma şansı yüksektir. Böyle bir durumda depolanan ürünlerin zarar görme şansı olduğu gibi, zarar gören ürünler nedeniyle işletmecinin yaşayacağı zarar büyük olacaktır.

Raf sistemleri dediğimizde, kiralanan bölgenin tamamının kullanımı önemli bir noktada bulunmaktadır. Belirli bir alana yığılan ürünlerin zarar görme şansı yüksektir. Kaliteli bir raf için, kat sistemi oluşturulmalı ve ürünlerin raflardan indirilmesi konusunda rahat bir çalışma ortamı olmalıdır. Çok basık bir raf sistemi oluşturulursa ürünlerin raflardan indirilmesi evresinde yaşanabilecek olan sıkıntılar baş gösterecektir. Bu durum da ürünler için iyi bir durum değildir. Böyle bir durum sonrasında da zarar görme şansları çok yüksek olmaktadır. Kurumsal firmaların, fabrikaların, kargo şirketlerinin ve küçük ölçekli işletmelerin çoğunluğu sadece depolama anlamında değil, ürün teşhir etme noktasında da raf sistemi kullanmaktadır.Güzel bir raf sistemi sayesinde teşhir edilecek olan ürünler daha güzel bir görünüme sahip olacak ve müşterinin ürüne olan ilgisi artacaktır. Bunun yanında ürünle direkt olarak etkileşim içine girmesi demek, ürüne daha hızlı bir şekilde ulaşması demektir. Bu da bütün işletmeler için iyi bir durum olarak karşımıza çıkmaktadır. Sonuç olarak üretilen ürünler, satış aşamasında karşılaşılan teşhir sorunu ortadan kaldırılmış olacaktır. Raf sistemi siparişi verirken dikkat etmeniz gereken noktaların başında kaliteli bir firma tarafından rafların üretilmesi gelmektedir. Bu noktada karşımıza kurumsal kimliğiyle ve işini ciddiye alan ekibiyle iş yapan, son derece başarılı ve alanında uzman ekipler gereklidir.

Bu noktada raf sistemi yaptırmak isteyen kişilerin kullanılabilir alanlarının tamamını kullanışlı bir biçimde düzenlemeye çalışan firmalara başvurmak gerekmektedir. Kira maliyetleri de düşünüldüğünde güzel bir raf sistemi sayesinde depolama çok rahat bir biçimde yapılacaktır. Bu durum ekstra olarak depo kiralanmasına da engel olacaktır. düzenli olarak kullanılan raf sistemleri, her sektörde farklı şekilde görülmektedir. Farklı olmasının sebebi, çelik raf sistemleri yapılacak olan ürünlerin farklı olmasından kaynaklanır. Ağır yük rafı için de bu şekildedir. Dosya türü ürünlerin konulacağı raflar ile, kargo gibi bir ürünün konulacağı raf arasında büyük değişiklikler vardır. Hangi sistemi kullanacağınız konusunda ise, sistemi oluşturacak firmaya gerekli bilgileri verdiğinizde belirlenecektir. Rafsor Raf Sistemleri tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunar.

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir