Çelik Raf

Çelik Raf Metal Raf Dosya Raf Sistemleri Arşiv Ve Klasör Raf Sistemleri Cıvatalı Raf Sistemi Portatif Çelik Raf Mini Rack Raf Geçme Sistem Raf Sökülüp Takılabilen Raf Sistemleri Arşiv Rafı Çelik Raf Sistemleri Depo Raf Sistemleri Metal Depo Rafı Ayarlanabilir Raf Sistemi 

                      ÇELİK RAF SİSTEMLERİ TEKNİK  ÖZELLİKLER

 1.Çelik Raf Profillerimiz 2 mm et kalınlığında olup galvaniz sac tan imal edilmektedir.

2. Çelik raf Tablalar 6112 kalite dkp sacdan üretimi olup,0,70 mm kalınlığındadır. Altlarında isteğe bağlı olarak geniş takviyeler mevcuttur.

Ürünlerin tamamı elektrostatik toz boyalı(fırın boya) olup, boyama öncesi yağlama, fosfatlama, durulama, kurulama işlemlerinden geçmektedir. RENK: (7046) elektro statik toz (fırın boyalıdır)

Ürünlerimizin tamamı ISO 2000-9001 Kalite Standartlarına uygun olarak üretilmektedir.

3. Çelik raf profilleri 40×40 2 mm et kalınlığında olup 2,00 metre boyundadır

Tablalar 31×93 ebatlarında olup 0,70 mm et kalınlığındadır.

 4. Ünitelerin her biri 6 raflı olacak şekilde standart dosya ve klasör aralığındadır.

 5. Cıvata somun ebatları 5x16x15 olup 40×40 plastik tabanla birlikte ünite sayısında göre verilmektedir.

6. Metal Raf Yüzey Kısımları Pürüzsüz Ve Parlak Olması İçin otomatik silme makinesi ile keçe malzeme kullanarak temizlenir.

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir