Arşiv Rafı>Arşiv Raf Sistemleri>Metal Arşiv Rafı>Çelik Arşiv Rafı

Arşiv Raf Sistemleri Dosya Ve Klasör Rafı İmalatı Yapan Firmamız Çelik Arşiv Rafı, Metal Arşiv Raf Sistemleri, Çelik Klasör Rafı, Dosya Raf Sistemleri Cıvatalı Raf Ve Hafif Yük Rafı Üretimi Yapmaktadır. Tel: 0212 243 74 73

Arşiv Rafı Nedir?

Arşiv Rafı Paket Sac Olarak Bilinen Çelik Raf Sistemidir, Standart Özellikleri Muhafaza Edilen Dosyaların Ve Klasörlerin Sırası ile Ve Muntazam Bir Şekilde İstiflenmesini Sağlar.

Ayrıca Arşiv Raf Sistemleri Açık Raf Sistemi Olarak Bilinir Açık Kelimesinin Anlamı Rafların Dolap Gibi Kapaklı Olmaması Ve Raf İçine Yerleştirilen Dosya Ve Klasörlerin Hava Almasını Sağlamasıdır, Arşiv Rafları Çelik Raf Profilleri Ve Çelik Raf Tablaları Kullanılarak Cıvata Ve Somunlar ile Bir Birine Bağlanan Raf Sistemleridir. Dosya Ve Klasörlerin Uzun Yıllar Düzenli Bir Şekilde Saklanmasını Sağlar. Ayrıca Arşiv Raf Sistemlerine Her Bir Raf Gözüne Numara Verilerek Aranan Dosya Ve Klasörlerin Çok Hızlı Bir Şekilde İvedilikle Bulunabilmesine İmkan Sunar.

Arşiv Raf Sistemleri Nerelerde Kullanılır?

Genellikle resmi kurum arşiv odalarında yüksek derecede önemli evrakların saklanmasında, noter arşiv odalarında,tapu ve kadastro arşiv odalarında tapu evraklarının bozulmadan uzun süre korunmasında,şirket muhasebe departmanlarının uzun süre saklanması geren dosya ve klasörlerin muhafazasında, okul arşiv kayıtlarının muntazam ve düzenli bir şekilde saklanmasında,kısaca uzun yıllar yedek tutulması gereken tüm resmi evrakların ve banka arşivlerinin dekont ve kredi dosyalarının stoklanması durumunda tüm resmi dairelerde bulunan çelik arşiv raf sistemleridir.

Neden Metal Arşiv Rafı Kullanılmalıdır?

metal arşiv rafları dosya ve klasörlerin uzun süre bozulmadan saklanmasına imkan sunar,

elektrostatik toz ve fırınlı boyama ile paslanma ve deformasyona karşı uzun süre rutubet ve su ile teması olmadığı durumlarda uzun yıllar direnç ve mukavemet gösterir.

çelik raf sistemleri portatif olarak bilinen raf sistemleridir, modül olarak ve ünite bazlı kurulum çelik raf kurulumu yapılabilir,aynı zamanda gerektiğinde olası bir taşınma söz konusu olduğunda çelik raflarınıza en ufak bir zarar vermeden sökülebilir nakil edilmesi gereken yere taşınabilir ve tekrar aynı cıvatalar kullanılarak montaj edilebilir. ayrıca çelik raf tercih edilmesinin başlıca nedeni diğer raf sistemlerine göre çok daha ekonomik az maliyetli olmasıdır, günümüzde arşiv amaçlı kullanılan en ucuz raf sistemleridir.

Çelik Raf Sistemi

Çelik Raf Sistemi

 

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir