Raf>Cıvatalı Raf>Çelik Raf>Metal Raf>Depo Raf Sistemleri>Cıvatalı Raf Sistemi>Arşiv Rafı>Depo Rafı

Cıvatalı raf sistemleri arşiv amaçlı kullanılan çelik ürünü raf sistemleridir. yoğun olarak kullanım alanları hastane arşiv rafı noter arşiv rafı resmi kurum ve kuruluşların arşiv olarak saklamada ve stoklamada sıkça tercih edilir fazlaca tercih edilmesinin en başta gelen özellikleri çelik arşiv rafları cıvatalı raf sistemleri kolay sökülüp takılabilme ve kolay kullanım imkanı sunmasıdır. açık raf sistemi olarak bilinen cıvatalı raf sistemleri tamamı çelik sac ürünü olmaktadır.

Çelik Raf Sistemleri

Çelik Raf

Çelik Raf

ürün kalitesini öne çıkaran özellikleri gövde ve ayak kısımlarında kullanılan elektrostatik fırın boyama işlemidir yakın bir zamana kadar hava kuruma olarak bilinen açık ortamda doğal kurumaya bırakılan çelik sac raflar kullanım aşamasında boya fırınlama işlemi görmediğinden dolayı kurulum ve kullanım aşamasında boya çatlakları kabarma ve dökülmeler gözlemlenmiştir bu sistem kullanıma zarar verdiğinden kullanıcılar tarafından tespit edildikten sonra hava kuruma boyama işlemi iptal edilerek yerini toz fırın boya oto boyası olarak bilinen boyama işlemine bırakmıştır. bu sayede çelik raf sistemleri ve cıvatalı raf sistemleri ürün kalitesi bir aşama arttırılmıştır. firmamız 1999 yılından günümüze arşiv raf sistemleri cıvatalı raf sistemleri klasör rafı dosya raf sistemleri metal raf sistemleri depo raf sistemleri depo rafı gri raf olarak bilinen çelik raf imalatı ve üretimi yapmaktadır. günümüzde sıkça kullanımı tercih edilen çelik arşiv rafı fabrikamızda profesyonel makineler ve uzman ekiplerimiz tarafından el değmeden özel olarak üretimi yapılmaktadır. klasör raf üniteleri ayarlanabilir boy ölçülerine sahiptir standart olarak üretimi yapılan depo rafları istenilen özel ölçülerde imal edilebilmektedir. sadece gri renk ile sabit kalmayarak talep edilen özel bir renk tonunda boya işlemi uygulanabilir. standart dosya rafı raf aralıkları 37,5 cm olarak belirlenmiştir bu bağlamda 2 metre yüksekliğinde bir raf ünitesinin yukarıdan aşağı 6 adet raf tablası ve 5 adet raf gözü olur rafların alt kısımlarında temizlik için standart olarak 15 cm kadar pay bırakılmalıdır. çelik raf sistemleri sırt sırta kurulabilir ve iki taraftan sağlıklı bir şekilde kullanılabilir. sırt sırta bloklar halinde kurulan arşiv rafları aralarında koridor olacak şekilde yerleştirilmeli koridor ara mesafeleri en az 70 cm olarak ayarlanmalıdır. 70 cm den daha dar olarak ayarlanan raf koridorları kullanım aşamasında raf içinden dosya klasör alıp yerleştirmede çok dar alan kalması sebebi ile tercih edilmez. ve kullanımda zorlanma meydana gelir. cıvatalı raf sistemi ihtiyacınız var ise mutlaka uzman ekiplerimizden kurulum ve montaj bilgisi alınız. rafsor raf sistemleri olarak firmamız kurulduğu günden beri müşterilerinden keşif ve projelendirme ücreti almamaktadır. cıvatalı raf modelleri çelik raf dosya rafı klasör raf sistemleri depo raf sistemleri depo rafı depo rafları metal raf sistemleri  market rafı yedek parça rafı ecza deposu raf sistemleri kumaş rafı kumaş raf sistemleri lastik rafı oto lastik rafı oto lastik raf sistemleri oto lastik rafları ölçü ve fiyat bilgisi için sitemizi mutlaka ziyaret ediniz.

Web: www.rafsor.com       Mail: info@rafsor.com          Tel: 0212 243 74 73

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir