Çelik Raf Sistemleri

Çelik Raf Sistemleri Cıvatalı Raf Arşiv Ve Depo Raf Sistemleri imalat satış ve montajı yapan firmamız keşif ve proje çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır. bizden teklif almadan raf yaptırmayın uygun fiyat garantisi ve ekonomik raf sistemleri çözümleri sunmak bizim işimiz.

cıvatalı raf sistemleri

çelik raf

çelik raf sistemleri

metal raf

metal raf sistemleri

genellikle arşiv amaçlı kullanılan bu raf sistemleri dosya ve klasör saklamada uzun yıllar dayanıklı olup paslanma ve deformasyona karşı 2 yıl firmamız garantisi kapsamındadır. çelik raf ölçüleri sabit standart olarak belirlenmiştir raf tabla derinliği 31 cm raf tabla genişlikleri soldan sağa 60 cm 75 cm 93 cm olarak üç farklı seçenek oluşturmaktadır. çelik raf sistemleri tabla taşıma kapasitesi sac et kalınlıklarına göre farklılık göstermektedir standart arşiv rafı 0,70 mm et kalınlığına sahip olup maksimum 60 kg taşıma kapasitesine sahiptir. standart dışı özel üretim olan sac et kalınlığı 1.00 mm ve 1,50 mm olan çelik raf tablası 90 kg ve 120 kg arasında yük taşıma kapasitesine sahiptir.

ülkemizde ortalama bir yılda 400000 adet çelik raf tablası satılmakta ve ihraç edilmektedir.

cıvatalı raf sistemleri olarak bilinen metal raf sistemleri cıvata ve somun kullanarak montaj edilmektedir. raf ayak boyları 2.00 metre 2.50 metre 3.00 metre ve son olarak tek parça halinde 4.00 metre olarak üretimi yapılmaktadır.

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir