Metal Raf Sistemleri-Çelik Raf-Depo Rafı-Dosya Rafı-Klasör Rafı-Arşiv Rafı

Metal Raf Sistemleri Çelik Raf Arşiv Rafı Klasör Rafı Dosya Rafı Depo Raf Sistemleri Arşiv Dolabı Soyunma Dolapları Klasör Dolabı Metal Dolaplar Cıvatalı Raf Ve Metal Raf İmalatı Yapan Firmamız. Çelik Raf Montajı Raf Sökme Takma Taşıma Hizmetleri Sunmaktadır.

Çelik Raf

Depo Raf Sistemleri

DEPO RAFI

Depo Rafı

Çelik Raf Sistemleri Olarak Faaliyet Gösteren Firmamız Hizmetlerini ülkemizin bütün il ve ilçelerine taşımaktadır. İstanbul içi nakliye montaj hizmetleri aynı gün yapılmakta şehir dışı çalışmalarımız mesafeye göre maksimum bir iki gün içinde kargo yada daha ekonomik olan ambar teslimi ile kapınıza kadar teslim edilmektedir, ürünlerimiz nakliye sırasında doğa bilecek maddi hasarlar için firmamız garanti kapsamındadır. ayrıca çelik raf ve metal raf ürünleri imalat hatalarına karşı 2 yıl süre ile firmamız garantisi altındadır. Dosya Rafı Olarak Bilinen Cıvatalı raf Sistemleri geçmişten günümüze hemen hemen her sektörde sıkça kullanılmaktadır. Firmamız Ayrıca Klasör Rafı Metal Raf Depo Raf Sistemleri Ve Mini Rack Raf Üretimi Yapmaktadır. Raf Sistemleri İstanbul genelinde keşif ve projelendirme çalışmaları uzman ekiplerimiz tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır.

İletişim : www.rafsor.com  Mail: info@rafsor.com  Tel: 0212 243 74 73

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir