Metal Raf Sistemleri

Metal Raf Sistemleri Çelik Raf Modelleri Dosya Rafı Metal Klasör Rafı Arşiv Rafı İmalat Satış Ve Montaj İşleri Firmamız Rafsor Raf Sistemleri Tarafından Profesyonel Montaj Ekiplerimiz ,İle Aynı Gün Kurulum İmkanı Sunulmaktadır. Raf Sistemleri İstanbul Genelinde Ücretsiz Keşif Ve Projelendirme Hizmeti Sunar. İletişim Tel: 0212 243 74 73 Fax 0212 245 87 13

çelik raf sistemleri

Metal Raf Nedir?

Metal Raf DKP Çelik Sac ürünü olup metal plakalardan imal edilen cıvatalı raf sistemidir. genellikle orta ve küçük ölçekli firmaların depo ve arşiv odalarında kullanılmaktadır. Metal Raf Tablaları arşiv amaçlı kullanımlarda 0.70 mm sac kalınlığında üretilmektedir. koli depolamada kullanılan metal raf tablaları minimum 1.00 mm sac kalınlıklarında ve tabla başına taşıması gereken kg göre metal raf tabla kalınlıkları 1.20 mm 1,50 mm olarak üretimi yapılmaktadır. standart raf tabla ölçüleri arşiv kullanımları için 31 cm derinlik 93 cm uzunluk olarak üretilmektedir. koli ve paket yüklemelerinde ise 43 cm derinlik ve 93 cm uzunluğunda üretilir. dağa geniş raf tablası olarak 60 cm derinlik 93 cm uzunluk olacak şekilde 1.00 mm sac et kalınlığında metal raf tablası üretimi yapılabilir.

çelik raf sistemleri çok amaçlı kullanıma sahip olup hemen hemen her sektörde sıkça tercih edilmektedir örnek olarak noter arşiv odaları hastane arşiv odaları resmi kurum ve kuruluşların arşiv kayıtlarını stoklama ve saklamada sıkça tercih edildiği görülmektedir. ayrıca özel sektörde irili ufaklı depo rafı olarak kullanılan bu metal raf sistemleri fiyat olarak en ekonomik dayanıklı raf sistemleri olarak bilinir.

Dosya Rafı olarak kullanılan metal raf üniteleri 2 metre yükseklikte ve 6 raf tablası olarak hazırlanır soldan sağa 93 cm yükseklik 2 metre derinlik 31 cm üretilen standart arşiv rafı üniteleri 110 adet standart dosya ve klasör saklama kapasitesine sahiptir.

Klasör Rafı cıvata ve somun kullanılarak montaj edilen metal raf sistemidir, çelik raf ayakları 2 metre 2. 50 metre ve 3.00 metre olarak üretilmekte olup raf yapılacak olan bölümün tavan yüksekliklerine istenilen ölçüde kesilerek kullanılması mümkündür.

kaynak: www.rafsor.com

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir