Metal Raf Sistemleri

Çelik Raf

Metal Raf Sistemleri – Çelik Klasör Rafı – Metal Arşiv Rafı – Metal Klasör Rafı – cıvatalı raf – Dosya Raf Sistemleri Ve Çelik Raf Sistemleri Toptan Ve Perakende Satış Yapan Firmamız Çelik Raf Modelleri İmalatı Yapmaktadır.

Cıvatalı Raf Sistemleri Çelik Sac Ürünü Olup Metal Plakalardan İmal Edilmektedir. Standart Ölçülere Sahip Olan Çelik Raf Sistemleri Günümüzde Sıkça Kullanılmakta Olup Orta Ve küçük Ölçekli Depoların Vazgeçilmez Raf Sistemleridir. Genel Özellikleri Kolay Kurulum İmkanı olmakla Birlikte Gerekli Hallerde Pratik Olarak Sökülüp Takılabilir Olma Özelliğine Sahip Olmasıdır. Montajı Gayet Basit Olan Metal Raf Sistemleri Cıvata Ve Somun Kullanarak Montaj Edilir. Sürekli Olarak Arşiv Odalarında Ve Dosya Saklamada Kullanılan Bu Raf Sistemleri Aynı Zamanda Fiyat Bakımından En Ekonomik Olan Arşiv Raf Sistemleri Olarak Bilinmekte olup Diğer Raf Sistemleri Kıyasla Çok Düşük Maliyetli Olma Özelliğine Sahiptir. Çelik Raf Talebiniz Durumunda Yapmanız Gereken İlk İş Raf Yapılması Planlanan Bölümün Kuş Bakışı Çizimini Yapıp Çizimi Yapılan Alanın Genişlik Yükseklik Ve Derinlik Ölçülerini Not Etmeniz Gerekmektedir Ardından Yaptırmayı Planladığınız Raf Sisteminin Derinlik Ölçüsü Belirleyip Son Olarak Yukarıdan Aşağı Raf Aralarını Ölçerek Raf Tabla Sayısını Belirlemelisiniz. Elde Edilen Veriler Neticesinde Raf Yapılacak Bölümün Ortalama Stoklama Kapasitesini Belirlemiş Olursunuz Bu Aşamadan Sonra Yapılması Gereken Raf Sistemleri Firması İle İrtibat Kurarak Yaptırmak İstenilen Raf Maliyetlerine Ulaşabilirsiniz.

Raf Sistemleri İstanbul Merkezli Firmamız Yurt Genelinde Bütün İl Ve İlçelerimize Ürün Gönderimi Yapabilmektedir.

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir