Çelik Raf > Raf Sistemleri >Dosya Raf Sistemleri >Arşiv Klasör Raf Sistemleri

çelik raf raf sistemleri arşiv ve klasör raf sistemleri dosya dolabı dosya raf sistemleri metal raf sistemleri ve elemanları imalat satış ve satış sonrası hizmetler sunan firmamız ürün montaj desteği ve nakliye hizmeti sunmaktadır.

Rafsor Raf Sistemleri olarak ülkemizin seksen bir ilinde hizmet sunmaktayız merkezi istanbul olan firmamız türkiye,nin seksen bir vilayetine ve ilçelerine hizmet imkanı sunmaktadır.

Başta büyük illerimiz olmak üzere tüm ülke geneline nakliye ve montaj hizmetlerimizi ayrıca olası taşınma durumlarında raf sistemleri

Çelik Raf arşiv ve depo rafları sökme takma ve taşıma işlemleri şirketimiz uzman deneyimli montaj ekiplerimiz tarafından itina ile yapılmaktadır.

Özel siparişleriniz kargo ve ambar nakliyeleri ile özenle ve zamanında teslim edilir.

dosya dolabı ve dosya raf sistemleri imalat süreci ölçümleme ve proje yerleşimleri yapıldıktan sonra fiyatlandırma işlemi yapılır.

istanbul genelinde arşiv raf sistemleri ve klasör rafı ölçümleme işlemleri uzman ekiplerimiz tarafından yerinde ölçümleme yapılarak

projelendirilir ve ölçekli çizim ile fiyat bilgisi sunumu yapılır.

çelik arşiv rafları cıvatalı sistem

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir