Soyunma dolabı > Personel Soyunma Dolabı > Metal Personel Dolabı > Personel Kıyafet Dolabı

Personel Soyunma Dolabı Çelik Soyunma Dolabı Metal Personel Dolabı Metal Dolap Dosya Dolabı Metal Dosya Dolabı Çelik Klasör Evrak Dolapları Personel Kıyafet Dolabı kullanım alanları ve teknik özellikleri anlatılmıştır.

Çelik soyunma dolapları ölçüler standart olup boy tek kapılı boy iki kapılı boy üç kapılı ve dört kişilik alt alta altı kişilik alt alta çelik personel dolapları firmamız tarafından seri üretimi yapılmaktadır soyunma dolapları genel kullanım alanları restoran otel spor salonları gibi personel sayısı yüksek adetli olan işletmelerde kullanımı tercih edilmektedir gıda sektörü firmaları personel sayısı kadar soyunma dolabı bulundurma zorunluluğundadır personel soyunma dolapları kişiye özel kullanım olup aynı dolap iki farklı personel tarafından kullanılması uygun değildir personel dolabı üretimi yapan firmalar TÜRK standartları kalite belgesine sahip olmak durumundadır soyunma dolapları gövde yapısı tamamı çelik sac ürünüdür paslanma yıpranma ve deformasyona karşı elektrostatik toz fırın boya ile 200 derece fırınlarda boya robotları tarafından boya işlemi yapılmalıdır dolap içi kullanım alanı iki adet elbise askı elemanı bir adet çelik raf tablası mevcuttur personel soyunma dolapları asma kilit kullanılarak kilitlenir asma kilit kullanmak için gerekli elemanlar dolap üzerinde sabittir ayrıca soyunma dolaplarının kapak kısmının üst bölümlerinde havalandırma kanalları vardır bu hava kanalları çelik soyunma dolabı iç kısımlarında oluşabilecek kötü kokulara karşı tasarlanmıştır Personel soyunma dolapları personel sayısı kadar ikili dörtlü ve altılı adetler halinde kullanım alanlarına tanzim edilmelidir. Kullanım alanları personel sayısı yüksek olan kurum ve kuruluşlardır. Genellikle vardiya usulü çalışma yapılan otel hastane restoran ve bu gibi yerlerde personelin günlük kıyafet ve şahsi eşyalarını güvenli bir şekilde muhafaza eder. Soyunma dolabı kilit sistemine sahip olduğundan sadece dolap sahibi personel tarafından anahtar kullanarak kişiye özel durumdadır.

Özel Yarım Kapılı Altılı Dörtlü Yarım Kapılı Tekli Soyunma Z Kapılı, İkiliÜçlü Soyunma Altılı Yarım Kapılı Eğik Şapkalı

web : www.rafsor.com  mail : info@rafsor.com  Tel : (0212) 243 74 73

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir