Raf Sistemleri>Çelik Raf>Metal Raf>Arşiv Rafı>Dosya Rafı>Klasör Raf Sistemleri

Depo Raf Sistemleri Metal Raf Çelik Raf Sistemleri Arşiv Ve Dosya Rafı Klasör Evrak Dolapları üretimi yapan firmamız keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır. yerinde ölçekli çizim ve yerleşim planı ile sunumlar yapılmaktadır.

Arşiv Rafı Depo Rafı Dosya Rafı Depo Rafı Çelik Raf Sistemleri imalat toptan ve perakende satışı yapan firmamız sektörde 20 yılı aşkın süredir faaliyet göstermektedir. günümüzde metal maden işletmeleri ve sektördeki son durum hakkında genel değerlendirmeler anlatılmıştır. demir çelik fiyatları son iki ayda % 50 artış göstermiştir. Çin,in demir talebindeki aşırı artış demir çelik fiyatını 2 ayda yüzde elliye varan oranda arttırdı. demir çelik fiyatlarındaki artışın üreticiden kaynaklandığını reddeden ege demir ve demir dışı metaller ihracatları birliği yönetim kurulu başkanı Halil şahin , demir çelik fiyatlarının Çin,in aşırı talebi nedeni ile çok kısa sürede arttığına dikkat çekerek Çin’ de ürün ve yarı ürün fiyatlarında yüzde yetmiş artış oldu.dünyada bir milyar altı yüz milyon ton demir çelik üretimi var bunun sekiz yüz üç milyon tonunu Çin üretiyor. 20 şubat 2016 sonrası çok ciddi bir artış kısa sürede oldu. bu artış tüm dünya ülkelerine yansıdı. bu artışa üreticiler olarak ayak uydurmakta ciddi anlamda zorlandık. arşiv rafı ve arşiv raf sistemleri gibi metal ürünler dosya rafı çelik raf ve bütün depo raf sistemleri metal raf ürünlerine yüksek maliyet olarak yansıtılmıştır.

alınan ham madde 2 ay sonra elimize geçiyor hurda demir fiyatları 175 dolardan 312,5 dolara, kütük fiyatları ise 250 dolardan 440 dolara, hatta Rusya,da 470 dolara yükseldi. yapay bir artış oldu diye konuştu.demir çelik sektöründe köpük oluşmuşsa emtia fiyatlarının kendini düzenleyeceğini vurgulayan şahin, şu anda köpük var yada yok demek net konuşmak mümkün değil. artış Çin,den kaynaklandı yerliler fiyatı arttırdı demenin anlamı yok.biz ham madde fiyatlarına ve diğer maliyet unsurlarına göre satış fiyatlarını belirliyoruz. Türkiye, de çelik 470 dolarda Arabistan,da Almanya,da Çin,de 400 dolar değil.oralarda 500 dolar Amerika, birleşik devletlerinde çok daha pahalı diye konuştu. biz çelik raf sistemleri üreticileri olarak sektördeki genel durumu sürekli takip etmeye devam edecek sizlere, sürekli güncel bilgi aktarmaya çalışacağız.

Etiketler: Raf Sistemleri,Raf Sistemleri Şişli, Raf Sistemleri Karaköy, Çelik Raf, Metal Raf,Klasör Raf Sistemleri, Dosya Raf Sistemleri Depo Raf, Depo Rafı Depo Raf Sistemleri, Çelik Raf Sistemleri, Raf Sistemleri İstanbul, Raf Mecidiyeköy, Raf Sistemleri Sarıyer, Çelik Raf Karaköy,

Cıvatalı Raf Sistemleri,Cıvatalı Raf,lastik rafı noter arşiv rafı

Arşiv Raf Sistemleri

Arşiv Raf Sistemleri

Cıvatalı Raf

Cıvatalı Raf

Depoi Raf Sistemleri

Depo Raf Sistemleri

Klasör Raf Sistemleri

Klasör Raf Sistemleri

Çelik Raf

Çelik Raf

 

Web: www.rafsor.com Mail: info@rafsor.com    Tel: 0212 243 74 73

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir