Çelik Raf>Raf Sistemleri>Metal Raf>Depo Raf Sistemleri>Dosya Dolabı>Soyunma Dolabı>Arşiv Raf Sistemleri>Klasör Rafı

Raf Sistemleri Arşiv Ve Depo Rafları Çelik Raf Metal Raf Sistemleri Dosya Rafı Depo Raf Sistemleri Personel Soyunma Dolapları Oto Lastik Rafı Kuru Gıda Raf Sistemleri Yedek Parça Raf Sistemleri Cıvatalı Raf Sistemleri Noter Arşiv Rafları Otel Havlu Rafı Ayakkabı Depo Rafı Mağaza Vitrin Rafları Soyunma dolapları Personel Kıyafet Dolabı Dosya ve klasör Dolabı Kütüphane Raf Sistemleri Kitap Rafları Harita Plan Dolabı Personel Evrak Dolapları Ofis Mobilya Ve Aksesuarları Üretimi Yapan Firmamız Kalite Standartlarını Her Geçen Gün Bir Üst Tura Yükseltmek İçin Gece Gündüz Demeden Faaliyetlerine Devam Etmektedir Raf sor Raf Sistemleri Olarak Hizmetlerimizi Ülkemizin Seksen Bir İline Aynı Kalite Ve Hizmet Anlayışı ile Sürdürüyor Olmanın Mutluğu İçindeyiz.

Klasör Raf Sistemleri

Klasör Raf Sistemleri

Çelik Raf Sistemleri Özellikler Ölçüleri Ve Kullanım Alanları Anlatılmıştır.

Çelik Raf Profil Kalınlıkları Ve Standart Uzunlukları

Çelik Raf Profilleri 40 x 40 L Köşebent olup Et kalınlıkları 1,50 mm 2,00 mm 2,50 mm olarak standart ölçülerdedir.

Çelik Raf Profil Boy Ölçüleri : 200 cm 250 cm 300 cm 350 cm 400 cm olarak standart ölçülerdedir.

Çelik Raf Tabla ölçüleri derinlik : 22 cm 26 cm 31 cm 43 cm 59 cm 75 cm 93 cm olarak standart ölçülerdedir.

Çelik Raf tabla ölçüleri genişlik : 60 cm 75 cm 93 cm olarak standart ölçülerdedir.

standart arşiv raf tablası ölçüleri : 31-60 31-75 31-93 olarak üç farklı boy ölçüsü seçeneği sunar

standart depo rafı ölçüleri : 43-60 43-75 43-93 ölçülerindedir.

Cıvatalı Raf

Cıvatalı Raf

Çelik Raf

Çelik Raf

Yoğun olarak kullanılan alanlar resmi kurum arşiv odaları noter arşivleri hastane arşiv kayıtları odası belediye arşiv ve envanter odaları muhtelif depo ve antrepolar kısaca irili ufaklı tüm işletmelerin arşiv saklama ve muhafazada tercih ettikleri Metal Raf Sistemleri Kullanışlı olması açısından tercih edilecek olan raf sistemlerinde farklı malzeme seçenekleri ile işlem yapılır. Kullanım alanlarına göre tercih edilecek olan seçeneklerde buna göre kullanılan malzemenin kalitesine göre daha etkili sonuçlar alınabilir. Özel olarak alınan ölçülere göre üretilen çelik raf seçenekleri ürünlerin dayanıklı sistemler üzerinden kolayca yerleştirilmesine Olanak sağlar. Çelik malzeme kullanılarak yapılan üretimler sayesinde ürünlerin ağır olması halinde sorun yaşanmadan raflara dizilmesi ile düzenli ortamlar elde edilir. Bu durumda yapılan işlemlerde daha itinalı çalışmalar yapılarak profesyonel olarak sonuç alınması için çalışmalar yapılır. Firma bu alanda yıllardır verdiği hizmetler ile depolama alanlarında ihtiyaç duyulan raf sistemlerinin alınmasını sağlamaktadır.Raf üretiminde kullanılan malzemeler ile farklı ihtiyaçlara göre üretimler yapılır. Rafların dayanıklı olması sayesinde üzerinde konumlandırılan ürünlerin aynı şekilde uzun süre bekletilmesi sağlanır. Çelik Raf Depolama alanlarında düzen isteyenler için alana göre yapılacak olan modeller ile alanda daha fazla ürünün saklanmasına yardımcı olunur. Rafları alanın boyutlarına göre hazırlanarak bu şekilde gerektiği durumlarda alandan tasarruf edilmek için daha yüksek raf sistemleri hazırlanabilir.  Bu sayede ürünler yukarı doğru yerleştirilerek alanın daralmadan kullanılmasına olanak sağlar. Geniş alanlarda ürünlere rahatça ulaşılması için yan yana raf sistemleri ile işlem yapılabilir. Özel talepler olması durumunda buna göre tasarlama işlemi yapılarak üretim aşamasına geçilir ve kolay kullanım durumu sağlanır.

depo raf sistemleri her ürün seçeneklerinin depolarda daha düzgün bir şekilde konumlandırılmasını sağlar. Bu amaç ile yapılan üretimler ile daha kullanışlı alanlar oluşturularak daha fazla ürünün sorunsuz şekilde saklanması sağlanır. Depolama alanları çoğu zaman dar ve nemli olduğundan bu durumda özel olarak hazırlanan klasör raf sistemleri ile yerden yüksek ve daha fazla alanın oluşması için düzenli olan rafların kullanılmasına yardımcı olunur. Rafların kullanılması sayesinde ürünler bu sistemde daha düzenli olarak konumlandırılarak daha fazla boş alan elde edilebilir. Her alana göre farklı modellerde üretimler yapılarak yan yana veya karşı kaşıya gelecek şekilde raf kullanımı mümkündür. Bu konuda kaliteli hizmetler almanız için profesyonel işlemler yapılmaktadır.  Depo Raf Sistemleri üretimi yapan firmamız siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktan mutluluk duyar.

Depo Rafı

Depo Rafı

Dosya Raf Sistemleri bütün dosya ve klasörlerin tertipli ve düzenli olarak saklanmasında kullanılan metal raf sistemleridir.standart kalınlık olan 0,70 mm et kalınlığına sahip olan tüm çelik raf tablaları maksimum 60 kg yük taşıma kapasitesine sahiptir.maksimum kapasite aşıldığı takdirde genellikle raf tablaları orta bölümlerinden bel vermek sureti ile yamulma ve bükülme gösterir bu şekilde kullanılamaz duruma gelir bu yüzden kesinlikle metal dosya raflarına 60 kg dan daha fazla yükleme yapılmamalıdır.

dosya rafı

dosya rafı

RAFSOR  Raf Sistemleri tarafından üretimi yapılan  tüm metal raf ürünleri ve arşiv raf sistemleri üretim hatalarına karşı firmamızın 2 yıl süre ile garanti kapsamındadır.

Web: www.rafsor.com   Mail: info@rafsor.com          Tel: 0212 243 74 73

 

 

 

 

 

 

 

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir