Raf Sistemleri>Çelik Raf>Metal Raf

Çelik Raf Ve Raf Sistemleri metal raf Dosya Raf Sistemleri Arşiv Rafı imalatı yapan şirketimiz 2000 yılında kurulmuştur.

Çelik raf üreticileri olarak ham madde fiyatlarındaki bu hızlı yükseliş ve dolar kurunun sürekli yükseliyor olması ülkemize ithal olarak gelen paket sac maliyetlerinin artışı doğrudan çelik raf ve çelik raf sistemleri fiyatlarına olumsuz yönde etkileyerek ürün bazında fiyatların her geçen gün artarak maliyet değerlerini yükselmektedir. son günlerde yaşanan dolar kuru artışı çelik raf fiyatlarına lira üzerinden % 30 oranında zam gelmesine sebep olmuştur. bunun yanı sıra iç piyasada stoklarda bulunan çelik raf sacı olarak bilinen paket saclar bazı toptan satış yapan sac firmaları tarafından piyasa kısıtlanarak ve yüksek değerde satışından dolayı ürün maliyetleri artmıştır. ekonomistler bu durumun geçici olduğunu bildirmiş olmasına rağmen piyasalarda çelik raf fiyatları bir türlü düşüş yaşamamaktadır. dolar kurunun sabitlenmesi halinde ithal olarak gelen çelik raf sacları fiyatları kısa zamanda belli bir düzeyde oturması ön görülmektedir. raf sistemleri üreticisi olarak beklentilerimiz yeni yılda dolar kurundaki dalgalanmaların yaşanmaması olası bir fiyat dalgalanması yaşamamamız yönündedir. memleketin her yerinde demir çelik ticareti yapan firmalar bulunmaktadır.fakat bu ticaret hacminin büyük bir kısmını başta istanbul firmaları yönlendirmektedir. arşiv raf sistemleri ve çelik raf üreticileri olarak gelecek yıl hedefimiz üretim bandını genişleterek adet bazında yükseliş kaydetmektir. her geçen sene üretim maliyetlerinin yükseliş göstermesi ile üretimi yapılan çelik raf tablalarının fiyatları yüzde olarak artmamaktadır. bundan dolayı kar marjları her geçen yıl biraz biraz düşüş göstermektedir. dileriz 2017 yılı bütün demir çelik ve raf sistemleri üreticileri için başarılı ve sağlıklı bir yıl olur.

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir