Çelik Raf>Metal Raf>Raf Sistemleri

Depo Raf Sistemleri öne çıkan sektör el ürünler olmak ile birlikte işletmelerin tanzim teşhir ve düzenleme aşamasında büyük ölçüde önemli rol oynamaktadır tercih sebepleri genellikle istifleme stok tutma depolama ve muntazam envanter kayıtları sağlamaktır bu bağlamda gelişmekte olan firmalar yeni ürün girişlerinde ve stok saklamada sıkça çelik raf ve depo raf sistemleri adı ile bilinen raf ve raf sistemlerini tercih etmektedirler. stok saklamanın yanında ayrıca depo rafları kolay kullanım ve kolay ulaşılabilirlik sağlamak adına raf modüllerine verilen numaralandırma işlemi ile aranan ürünün hangi blokta ve hangi rafta olduğunu kolaylık ile bula bilme imkanı sağlanır. arşiv rafları genellikle kamu binaları bankalar hastane ve resmi daireler olarak bilinen uzun süre evrak saklama ve gerektiğinde kolay ulaşım için fazlaca tercih edilir çelik raf sistemleri uzun ömürlü olup gerektiğinde taşınabilen ürünlerdir her bir çelik raf ünitesi ortalama 100 adet klasör dosya saklama kapasitesine sahiptir bu nedenle günümüzde sadece resmi kurumlar değil aynı zamanda kurumsal ve özel işletmelerinde arşiv kayıtları saklama işleminde tercih ve önemli bir yere sahiptir. metal raf ve metal raf sistemleri sadece arşiv amaçlı olarak kullanılmamakla birlikte en küçük işletmeden tutunda en büyük kurumlarda kendisine bir şekilde yer bulmaktadır. raf deyince insanın aklına bir çok raf modeli gelebilir fakat bunların en başında çelik raf sistemleri yer alır rafsor raf sistemleri olarak firmamız 2000 yılından itibaren günümüze kadar çelik raf , arşiv rafı, depo rafları , metal raf , klasör rafı, raf modelleri , lastik rafı , kumaş rafı , raf sistemleri  imalatı satışı ve montaj hizmeti vermekte olup faaliyetlerine kesintisiz ve aralıksız olarak devam etmektedir.

çelik raf sistemleri

Talep Edilen Raf Sistemleri Deneyimli Ekiplerimiz Tarafından İtinalı Bir Çalışma İle Montaj Hizmeti Yapılmaktadır. Raf Sistemleri Ağır Sanayi Raf Sistemleri Çelik Raf Depo Ve Antrepo Rafları imalat işleri kullanım alanları kurulum ve montaj işleri raf sistemleri ile sağlanabilen iş yükü kolaylıkları anlatılmıştır. Günümüzde sıkça tercih edilen çelik raf sistemleri cıvatalı sistem olarak bilinir standart ölçüler ile üretimi yapılan bu raflar taşıma kapasitelerine göre kendi içinde farklı kalınlıklar ayrılmıştır.

Yükleme ve boşaltma işlemlerini daha kısa sürede ve daha zahmetsizce halledebilmek için yani zaman ve emekten tasarruf edip kazanç sağlamak için firmalar depolama işinde kolaylıklar aramaktadırlar. İşte bu kolaylık arayışı arşiv raf sistemleri sektörünü daha modüler ve portatif raf üretiminde yaratıcılığa teşvik etmektedir. Sırt sırta ve paletli raf sistemlerini geliştiren raf sistemi sektörü kullanıcılara bu anlamda gereken kolaylığı sağlamaktadırlar. Bir yükün boşaltılmasından sonra ortamdan çekilen kanatlar aracılığıyla hemen arkadaki ürünleri taşımaya hazır hale getiren modüler raf sistemleri zamandan ve emekten tasarruf etmek isteyen firmaların vazgeçilmezi durumundadır. Ağır yüklerin muhafaza edileceği depolar için geliştirilen depo raf sistemleri çok zengin seçenekler sunmaktadır.

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir