Çelik Raf Sistemleri>Arşiv Ve Depo Raf Sistemleri

çelik raf sistemleri ve depo rafları genel özellikleri ve kullanım alanları aşağıda bilginize sunulmuştur

raf sistemleri kullanım bölgeleri ve kullanım sektörlerine göre farklılıklar gösterir bu farklılıklar kullanıcı firmalar yada kurumlara göre değişiklik arz eder.

hafif tip yük rafları ve mini rack raf olarak bilinen geçme sistem raf ve elemanları genellikle elle doldurulan raf sistemleridir raf başına taşıma kapasiteleri rafların kendi içinde farklılıklar gösterir örnek olarak hafif depolama rafı diye bilinen rafların raf başına 300 kilo ile 400 kilo arasında taşıma kapasiteleri vardır fakat çok sık hata yapılan bazı bilgileri paylaşalım günümüzde firmalar raf başına maksimum taşıma kapasitesinde değerlendirme yaparak kullanıma başlarlar bu birinci yanlış aslında bir raf firmasından size doğrudan sorulduğunda ne kadar kilo taşıma kapasitesi olsun dendiğinde raf başına taşımasını istediğiniz kilodan biraz fazlasını söylerseniz daha sağlıklı bir ürün ile karşılaşırsınız genelde raf firmaları taşımasını istediğiniz tonaja göre fiyat politikası uygularlar aslında olması gereken en çok taşıması gereken kilo değilde ortalama taşıması gereken bir raf modeli ile cevap vermelidir ülkemizde hafif tip yük rafları genelde otellerin havlu rafı otel rafları ve kuru gıda rafları olarak kullanılmaktadır  bazen  farklı sektörler tercih edebilmektedir örnek yedek parça rafları arşiv rafları ve arşiv raf sistemleri gibi malzeme olarak çelik tamamı çelik ürünüdür elektrostatik toz ve fırın boya kullanılır farklı renk seçenekleri uygulanabilir standart raf rengi ral 7046 gri olarak belirlenmiştir günümüzde tekstil firmaları da sıkça kumaş rafı olarak kullanım sağlamaktadır daha öncede belirttiğim gibi farklı taşıma kapasitelerine göre mukavemetli olacak şekilde özel olarak üretilmektedir kumaş raf sistemleri ve kumaş rafları ağırlıkları yüksek olduğundan daha kalın malzemeden dağa dayanıklı olacak şekilde hesaplanarak üretimi yapılır.

çelik raf ve çelik raf sistemleri üreticisi olarak hizmet veren firmamız rafsor raf sistemleri sektörün önemli bir bölümünü portföyünde bulundurmaktadır. metal raf sistemleri ve metal raf imalatı yapan firmamızın birinci önceliği siz değerli müşterilerimizin memnuniyetidir.

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir