Metal Raf

Metal raf üretimi yapan firmamız çelik raf arşiv rafı depo raf sistemleri klasör rafı gibi diğer metal raf sistemleri çeşitleri üretmektedir, cıvatalı raf olarak bilinen bu raf modelleri çelik sac ürünü olup metal yüzeyleri temizlendikten sonra 0,30 mikron elektrostatik toz boya ile otomatik boyama robotları tarafından seri olarak boyama işlemi yapılır, boya işlemi tamamlanan metal raflar 200 derece ısıda fırınlama işlemi uygulanır ve boyanın metal ile bütünleşmesi aynı zamanda parlak ve pürüzsüz bir yüzey hali alması sağlanır üretimi yapılan çelik raf sistemleri beşer adet olacak şekilde bantlardan geçerek paketlenir. aynı işlemler sırası ile çelik raf profilleri içinde uygulanır.

çelik-raf -sistemleri

metal raf sistemleri montaj işlemi için nakliye aracına yüklenir gideceği adreste montaj alanına gelene kadar paketli raflar açılmaz, montaj alanında açılan klasör rafları,

cıvata ve somun kullanarak raf profillerine tutturulur cıvata ve somunlar otomatik şarjlı somun sıkma makinesi ile sıkılarak sağlamlaştırılır son olarak bir bütün haline getirilen çelik raf sistemi duvara montaj yada üst bağlantı yöntemi ile gerdirme yapılarak olası bir depreme karşı devrilme söz konusu ortadan kaldırılır.

metal raf sistemleri arşiv ve depo rafları genellikle resmi kurum ve kuruluşlarda kendine sıkça yer bulmaktadır, uzun süre dosya ve klasör saklamada sıkça tercih edilen bu metal raf sistemi oldukça mukavemetli ve güçlüdür. kolaylık ile yamulma ve deformasyon belirtisi göstermeyen bu raf sistemi irili ufaklı bütün firmaların depo ve arşiv kısımlarında kendine fazlaca yer bulabilmektedir.

ürünler T S E belgeli olup imalat ve montaj hatalarına karşı 2 yıl firmamızın garantisi altındadır.  çelik raf tabla et kalınlıkları farklılık gösterir taşıması planlanan kg göre raf tabla kalınlıklar değişmektedir.

ÖRNEK: standart bir çelik arşiv rafı tablası 0,70 mm çelik sacdan imal edilir ve maksimum 60 kg taşır 60 kg üzeri taşıması gereken raflar standart dışı olan 1,00 mm 1,20 mm 1,50 mm ve son olarak 2.00 mm üretimi yapılmaktadır, 1,00 mm tabla doksan kg 1.20 mm tabla yüz yirmi kg 1,50 mm tabla yüz elli kg 2,00 mm tabla yüz seksen kg kadar taşıma kapasitesine sahip olmaktadır.

 

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir