Çelik Raf>Metal Raf

Çelik Raf Sistemi

Çelik Raf Sistemi

Depo Raf Sistemleri Çelik Raf Arşiv Metal Raf, Ve Dosya Raf Sistemleri üretimi yapan firmamız RAFSOR RAF SİSTEMLERİ olarak sektörde 20. yaş gününü kutlarken siz değerli müşterilerimize Depo Raf Sistemleri Ve Çelik Raf Sistemleri ile ilgili bilgi birikimlerini paylaşmaktan mutluluk duyar. 

Depo raf sistemleri arşiv ve depo rafları çelik raf kullanım alanları ve uygulamada yapılan hatalar çelik raf sistemleri kurulum aşamasında izlenmesi gereken detaylar aşağıda bilginize sunulmuştur. bir adet çelik raf ünitesi kurulumu yaparken yanınızda bulunması gereken alet ve gerekli malzemeler çelik raf tablası çelik raf ayağı çelik raf cıvataları ve montajda kullanacağınız cıvata sıkmak için gerekli olan montaj anahtarı ilk yapmanız gereken elinize bir çelik raf profili alıp montajını yapacağınız raf aralarını profil üzerinde keçeli kalem ile işaretleyerek raf yerlerini belirlemek olmalı akabinde ilk raf tablasını işaretlemiş olduğunuz en yüksek noktada başlamak şartı ile aşağıya doğru sırası ile cıvatalar ile tutturmalısınız daha sonra cıvataları iyice sıktıktan sonra raf tablasının her köşe noktasına aynı şekilde profil delikleri denk gelecek şekilde cıvataları takmalı ve sıkma işlemini yapmalısınız son olarak dört profil ayak takma işlemi ardından rafların zeminle temas edeceği noktalara plastik pabuç takmalısınız artık çelik raf profil ayaklarını ve plastik pabuçlarını takmış olduğunuz çelik raf ünitesini ayakları zemine gelecek şekilde yerden kaldırınız raf ünitesini kullanmak istediğiniz noktaya taşıdıktan sonra bu nokta duvar önü ise matkap kullanmak sureti ile duvara vida ile montaj işlemini yapmalısınız bu sayede çelik raf ünitesi olası bir sallantı yada devrilmeye karşı önlem almış olursunuz sırası ile bu işlemi raf yapmak istediğiniz adette aynı şekilde uygulamalısınız raf sistemleri ve depo rafları tamamı çelik ürünü olmalı ve yıpranma ve paslanmaya karşı elektrostatik toz fırın boya ile boyanmış olması gerekmektedir satın aldığınız raf ürünleri hakkında detaylı bilgiyi raf firmalarından mutlaka isteyiniz çelik raf sistemleri ülkemiz genelinde yaklaşık olarak yirmi adet üretici firma ve yüz kadar raf satıcıları bulunmaktadır. uygulamada yapılan hatalar genellikle raf ayaklarında çapak ve raf tablalarında kesim hatalarından dolayı oluşan metal artıklarının olmasıdır iyi bir çelik raf tablası yada ayağında hiç bir şekilde metal çapağı olmamalıdır raf yüzeyleri tamamen pürüzsüz ve parlak olmalıdır depo raf sistemleri kullanım alanları hemen hemen her sektörün depolama ve istiflemede kullandığı ürünlerdir. raf sistemleri beyoğlu bölgesinde hizmet veren firmamız rafsor raf sistemleri ve arşiv rafları üzerine kuruludur faaliyet konularımız raf sökme takma raf montajı raf imalatı çelik raf ve depo rafı depo raf modelleri dosya raf sistemleri klasör rafı ve çelik dosya dolabı imalatı ve satışı yapmaktayız ihtiyaç duymanız halinde her türlü bilgi birikimimizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarız. gelecek yazımızda arşiv rafı ve dosya rafı kullanım alanları ve kullanım şartları paylaşılacaktır. Metal Raf Sistemleri üreticisi olarak sektörde 20. yılımızı yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir