Arşiv Rafı>Klasör Rafı>Dosya Rafı>Metal Raf>Çelik Raf>Depo Raf Sistemleri

Arşiv Raf Sistemleri Çelik Raf Metal Klasör Rafı Depo Raf Sistemleri İletişim 0212 243 74 73 genel olarak üretimi yapılan çelik raf sistemleri olarak adlandırılan metal klasör rafları standart ölçülerin dışına çıkarak özel olarak istenilen ölçülerde ebatlarda ve renklerde imalatını yapabiliriz. raf başına taşıma kapasitesi standart ölçülerde 0,70 mm kalınlıklarda 60 kg civarındadır. özel olarak hazırlanan raf sistemlerinde raf tablası başına taşıması planlanan yüke göre raf tablası et kalınlıkları artarak değişmektedir. bu raf tablası kalınlıkları 0,70 mm başlar 1,00 mm 1,20 mm 1,50 mm 2,00 mm ve son olarak maksimum taşıma kapasitesine sahip olabilecek olan 2,00 mm alttan takviyeli raf tablaları firmamız tarafından üretilmektedir, dosya rafı tabla kalınlıkları 0,70 mm olarak belirlenmiştir.

klasör rafı tabla kalınlıkları 0,80 mm olarak belirlenmiştir. depo raf sistemleri tabla kalınlıkları 1,00 mm olarak belirlenmiştir. oto yedek parça raf kalınlıkları 1,20 mm oto lastik rafı et kalınlıkları 1,50 mm nalbur ve inşaat malzemeleri raf sistemleri 2.00 mm ambar ve antrepo palet rafı kalınlıkları 2,50 ve taşıyacağı yüke göre 4,00 mm kadar ı demir ve çelik traversler kullanılmaktadır. genel olarak arşiv rafları üretimi yapan firmamız 24 saat sürede 3000 adet 31-93 arşiv rafı tablası ve 2000 adet çelik raf profili arşiv raf ayağı üretimi yapabilmektedir. yapılan araştırmalara göre arşiv amaçlı kullanılan çelik raf sistemleri ve cıvatalı raf sistemleri arşiv dosya ve klasör saklamada kullanılan en ekonomik ve en kullanışlı raf sistemleri olarak bilinir. bunların yanı sıra günümüzde sıklıkla kullanılmaya başlanan mini rack raf sistemi diğer adıyla geçme raf sistemi maliyet ve uygunluk bakımından bire bir işlem dayanıklılık ve mukavemet göstermektedir. fiyata gelince çelik raf sistemi cıvatalı raf kadar ucuz olmamakta fakat taşıma kapasitesi çelik raf sistemlerine oranla bir hayli yüksek ve sağlamdır. çelik raf arşiv rafı dosya rafı yada klasör raf sistemleri yaptırmadan önce mutlaka uzman bir ekip tarafından metal raf arşiv olarak kullanılacak bölümün ölçüleri alınmalı ve size en uygun olacak maksimum dosya klasör kapasitesine sahip çelik raf yapılmalıdır.

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir