çelik raf>metal raf>depo raf sistemleri>arşiv rafı>klasör rafı>dosya rafı

çelik raf sistemleri arşiv üniteleri ve metal raf imalatı yapan firmamız aynı zamanda dosya dolabı metal klasör rafı personel soyunma dolapları ve çekmeceli klasör dolapları üretimi yapmaktadır.

imal edilen ürünlerin tamamı çelik sac ürünü olup bileşenleri metal parçalardır, ağır yükleme rafları palet rafı ve elle yükleme yapılan bu raf sistemleri hemen hemen her iş kolunda ihtiyaç duyulan ve çözüm ortağı olan raf sistemleridir. çelik raf sistemleri standart olarak belli ölçülerde üretilir dosya ve klasör aralığında montaj edilir raf sistemleri denilince genellikle metal raf olarak bilinen cıvatalı raf sistemi ilk akla gelen raf modelleridir, cıvatalı raf tercih nedenleri başta diğer raf ürünlerine oranla uygun fiyat ve uzun ömürlü kullanıma sahip olmasıdır, aynı zamanda bu raf sistemleri sökülüp takılabilen çelik raf üniteleridir gerekli hallerde sökülüp transfer olup yeni depo ve arşiv bölümlerinde tekrardan kurulup kullanılabilir. depo rafı ve depo rafları genişliklerine göre ve taşıyacağı yük kapasitesi açısından önemlidir raf tabla başına yüklenecek ortalama ağırlık belirlendikten sonra depo rafı imalatı başlatılabilir. hesapsızca ve gelişi güzel yapılan depo raf sistemleri kısa zaman içinde beklenmedik sorunlar ile karşılaşmanıza olanak sunar örnek olarak hesapsızca yapılan raf sisteminde raf başına taşıma gereken kg fazlası yüklendiğinde raf tablalarında eğilme bükülme hatta çökmelere kadar varabilen sonuçlar ön görülmektedir. bundan dolayı deponuza raf yaptırmadan önce mutlaka konusunda uzman olan raf firmaları ile görüşüp birlikte yapılacak keşif neticesinde fikir terakki edilerek uygulamaya geçilmesi iki taraf açısından önem arz eder. biz rafsor raf sistemleri olarak raf sistemleri istanbul genelinde bütün keşif ve projelendirme çalışmalarımızı ücretsiz olarak sunmaktayız. çalışmalarımızı il geneli diğer bütün ilçelerde aralıksız olarak sürdürmekte yapılan keşif çalışmaları sırasında gerekli görülen raf sistemi hakkında bütün detaylı bilgiyi siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyarız. raf sistemleri konusunda bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Mini Rack Raf Sistemleri

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir