çelik raf sistemleri beşiktaş

çelik raf sistemleri beşiktaş olarak raf üretimi yapan firmamız depo raf sistemleri arşiv raf sistemleri klasör raf sistemleri dosya raf sistemleri imalat ve montajı yapılmaktadır.

arşiv raf sistemleri sıklıkla kullanılan raf sistemleridir genellikle banka arşivleri noter arşiv odaları muhasebe ve mali müşavirlerin sıkça uzun süre evrak saklamada tercih ettikleri ürün olarak bilinir, firmamız hizmetlerini çelik raf beşiktaş ve çevre ilçelerde faaliyet göstermektedir. keşif ve raf sistemleri proje çalışmalarını uzman ekiplerimizce çalışıp ücretsiz olarak sunum yapılmaktadır. çelik raf sistemleri istanbul geneline ulaşım nakliye proje çizimi ve montaj hizmeti sunulmaktadır ürünlerimiz nakliye aşamasında firmamızın garantisi altında olup taşıma esnasında oluşabilecek kazalara karşı sigortalıdır. çelik raf fiyatları olarak en uygun fiyat garantisi sunabilmekteyiz üretimi yapılan bütün metal raf ve metal raf sistemleri detaylı ölçü ve detaylı proje sunularak montaj işlemi yapılmaktadır.

metal raf sistemleri imalatımız ikitelli organize sanayi sitesinde olup şubelerimiz karaköy ve beyoğlu bölgesindedir istanbul içi çalışmalarımız aynı gün teslim edilmektedir. şehir dışına ambar ve kargo teslimatı yapılmakta olup maksimum 2 iş günü içinde kapınıza kadar teslimat yapılmaktadır.

siparişleriniz özel olarak hazırlanır korumalı bir şekilde paketlenir tarafınıza sağlam ve zamanında teslim edilir.  arşiv raf sistemleri ve klasör raf sistemleri standart ölçülerde üretilmekte olup raf yükseklikleri 2 metre 2 buçuk metre 3 metre ve son olarak 4 metre üretilmektedir. raf tabla boy ölçüleri soldan sağa 60 cm 75 cm 93 cm olarak üretilir raf derinlikleri 30 cm 43 cm 60 cm olarak üretimi yapılmaktadır.

kaynak : www.rafsor.com     Mail: info@rafsor.com     Tel: 0212 243 74 73

 

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir