Raf Sistemleri>Çelik Raf>Metal Raf>Arşiv Rafı>Klasör Rafı

Raf sistemleri çelik raf metal raf arşiv rafı klasör rafı depo raf sistemleri ağır yük rafı palet rafı mini rack raf sistemleri dosya raf sistemleri dosya rafı  compak arşiv dolapları çelik klasör rafı cıvatalı raf metal soyunma dolabı dosya dolabı çelik dolap imalatı yapan firmamızın fabrika istanbul çelik raf ikitelli merkez ofisi istanbul karaköy tophane bölgesindedir.

Arşiv Ve Klasör raf Sistemleri üretici firma özelliği olan firmamız 2000 yılında kurulmuştur her yıl düzenli olarak metal raf sistemleri üzerine farklı proje ve imalat çalışmaları yapılmaktadır. planlaması yapılan seri üretim sayılarımızı her geçen yıl arttırmakta olup bölgemizin ve ülkemizin ihtiyacı olan çelik raf sistemleri üretimini karşılamanın mutluluğunu tüm personelimiz ile yaşamaktayız. genel olarak metal üzerine işletilmekte olan firmamız zaman zaman özel tasarım ahşap raf sistemleri proje bazlı olarak üretim gerçekleştirmektedir.
Çelik Raf Sistemi üretim aşamaları ve maliyet artışları üretim yapan firmaları her geçen gün ham madde fiyat artışları yaşanmaktadır. sabitlenemeyen dolar kuru ve günlük hareketlilik iç piyasayı olumsuz yönde etkilemekte olup artan fiyatlar karşısında imalat aşamasında zorluklar yaşanmaktadır. 2016 yılı sektörde bir çok metal raf üreticisi firmaların kapanış vermesiyle sonuçlanması ile birlikte gelecek yıllarda umut veren bir yol gözlenmemektedir.
genellikle uzun süre arşiv kaydı saklayan resmi kurum ve kuruluşların sıkça tercih ettiği raf sistemidir örnek: emniyet arşivleri noter arşivleri tapu ve kadastro arşiv odaları kaymakamlık valilik gibi resmi dairelerin sıkça tercih ettiği klasör raf sistemleri olarak bilinir.
tercih nedenleri başlıca uzun ömürlü oluşu sökülüp taşınabilme özelliğine sahip olması ve raf sistemleri içinde en ekonomik fiyatlara sahip olmasıdır. metal raflar üretim sırasında standart ölçülerde tabakalar halinde dilim olarak doğranır ve sırasıyla önce delme işlemi cıvata delikleri açılır ardından çelik raf tablalarına mukavemet kazanması için dört kenardan iki defa içe doğru kıvrılarak taşıma kapasitesi raf başına maksimum seviyelere çıkartılır daha sonra büküm işlemleri ardından statik toz boya ile boyama aşamasına geçilir raf sistemleri burada 200 derece fırınlama işlemi uygulanarak üzerindeki boya katmanının çelik raf tablalarına ve arşiv rafı ürünlerine oto boyası gibi pişirilerek uzun ömürlü olması sağlanır klasör rafı standart olarak 31 cm genişlik ve 93 cm uzunluk ölçülerinde üretilmektedir bunun sebebi soldan sağa doğru raf tablaları standart dosya ve klasör genişliği olan 8 cm den 11 adet alabilmesi ve bu 11 klasör için ön görülen ortalama 45 kg raf başına taşıması gerekir üretimi yapılan klasör raf sistemleri 60 kg taşıma kapasitesine sahiptir bu durumda ölçü ve adet bazında klasör ve dosya rafı taşıma kapasitesi arttırılmıştır.
cıvatalı raf kolay sökülebilen ve gerektiğinde tekrar kurulum yapılabilen raf sistemidir istenilen ölçü ve ebatlarda üretim yapılmaktadır.

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir