Çelik Raf,Metal Raf,Dosya Rafı,Klasör Rafı

Çelik Raf Sistemleri Arşiv Ve Depo Raf Sistemleri Metal Raf Sistemleri Dosya Rafı imalatı yapan firmamız keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

çelik raf tabla ve profil ayakları yüzey kısımları elektrostatik toz ve fırın boya ile standart renk olan boya kodu 7035 gri renk ile fırınlama yöntemi ile boyama işlemi yapılmaktadır. klasör rafı arşiv raf sistemleri üniteleri kalite standartları gereği sanayi ve ticaret bakanlığı onaylı 2 yıl üretim hatalarına karşı garantili olarak üretilmektedir. depo rafları üretimi yapan firmamız iş güvenliği kanun ve kurallarına uygun ve sertifikalı personel çalıştırmaktadır. iş güvenliği kurallarına ve kanunlarına uygunluk aşamasında sürekli personel bilinçlendirme eğitimleri ve seminerlerine katılan firmamız 2015 yılında toplam 130 saat iş güvenliği eğitimi ve 14 ayrı iş güvenliği seminerine katılmıştır. personelimizin tamamı iş güvenliği konusunda sürekli personel müdürleri tarafından denetlenerek olası iş kazalarına karşı önlem alınmıştır. çelik raf sistemleri üretimi yapan firmamızda iş güvenliği eğitimi alan personelimiz ile firmamızda yaşanan iş kazalarında gözle görülebilir bir düşüş yaşanmaktadır böylelikle firmamızda son 620 iş günü olası bir iş kazası yaşanmamıştır. kurulduğu günden bugüne kadar çelik raf üretimi yapan firmamızda uzuv kaybı yada kalıcı sakatlık yaşanan iş kazaları yaşanmamıştır. personelimiz her yıl belirlenen tarihlerde şirket yönetimi tarafından belirlenen sağlık kuruluşlarında sağlık taramasından geçirilmektedir. düzenli olarak yapılan sağlık kontrolleri neticesinde firmamızda çalışan personelimiz olası meslek hastalıklarına karşı korunmaktadır. sektörde 20 yılı geride bırakan rafsor raf sistemleri arşiv rafı imalat sanayi ve ticaret olarak bütün raf sistemleri camiasına hayırlı işler bol kazançlar diler 2016 yılının sektörümüze ve çelik raf sistemleri imalatı yapan bütün firmalar için güzel geçmesini temenni ederiz. metal raf sistemleri üreticisi olarak sektörde 20. yılını kutlayan rafsor raf sistemleri her zaman birinci önceliğimiz müşteri memnuniyetidir.

Metal Raf Sistemleri Arşiv Ve Depo Rafları Çelik Raf Dosya Raf Sistemleri Ve Klasör Rafı Üretimi Yapan Firmamız Bütün Keşif Ve Projelendirme Çalışmalarını Ücretsiz Olarak Sunmaktadır. Raf Sistemleri Konusunda Her türlü detaylı bilgiye firmamız ile iletişim kurarak ulaşabilirsiniz. çelik raf sistemleri arşiv ve depo raf modelleri dosya raf sistemleri klasör raf sistemleri imalat toptan ve perakende satışı yapan firmamız aynı zamanda montaj ve de montaj hizmetleri sunmaktadır.çelik raf modülleri talebe göre uyarlanabilir üç temel ana parçadan oluşan çelik raf sistemleri parçaları çelik raf tablası çelik raf ayağı ve çelik raf cıvata somun olarak belirlenmiştir.arşiv amaçlı kullanılan raf sistemleri standart ölçüleri raf derinliği 31 cm raf boyları ise 60 cm 75 cm ve son olarak 93 cm üretilmektedir. çelik raf profil ayaklar ise 40 / 40 köşe profilden 200 cm 250 cm 300 cm ve son olarak 350 cm üretilmektedir. çelik raf montajında kullanılan cıvata ve somunlar 5/16/15 ölçülerinde olup yüzey kısımları galvaniz kaplamalıdır. ağır yük raf sistemleri palet raf sistemleri bir birine geçme çelik parçalardan oluşmaktadır. bunlar ağır yük raf ayağı ağır yük raf traversleri ve ağır yük raf tablasıdır. 

About rafsor@rafsor.com

20 yılı aşkın sektörel deneyimimizle, tüm bilgi birikimi ve tecrübemizi Rafsor çatısı altında toplamış olmanın gururunu yaşamaktayız. Sektörümüzde amacımız,mekanların ideal kullanımı ve ürünlerin muntazam teşhiridir. Profesyonel ekibimizle yaptığımız keşifler neticesinde mekanınız için en kaliteli ve genel yerleşim planınıza en uygun şekilde projelendirilip üretimi yapılmaktadır. Rafsor bu tecrübe ve hizmetini Türkiye’nin 81 iline taşımaktadır. Rafsor tüm keşif ve projelendirme çalışmalarını ücretsiz olarak sunmaktadır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir